Vezi cos Comanda
-80% Stoc epuizat Vantul cel ceresc (cartea a II-a)
Vantul cel ceresc (cartea a II-a), de Preot Iosif Trifa, este a doua carte ce cuprinde invataturi despre Duhul Sfant. Elementul intuitiv folosit cu precadere in aceasta lucrare este simbolul vantului. Folosind aseman?ri deosebit de plastice, parintele insista pe rolul "Vantului ceresc" in lucrarea de renastere spirituala a omului. Din sumar: Trebuie sa va nasteti din nou, Vantul unde voieste sufla, Vantul si barcile, Vantul leaga holdele, Pe onoarea mea.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Vantul cel ceresc (cartea a II-a)

  • 15.00Lei
  • 3.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Preot Iosif Trifa
An publicare 1997
Editura Oastea Domnului
Limba romana
Numar pagini 84
Stare foarte buna