Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Varstele patriei (hard-cover)
Antologia Varstele patriei (hard-cover), introducere, comentarii. Bibliografie si indice de Emil Manu, cuprinde pagini eroice din literatura romana. S-a ales acest titlu cu gandul ca printr-o metaforizare usoara, fara intentia de a arhaiza caracterul antologiei, sa se sugereze ideea de trecut istoric. Operele literara cu tematica eroica marcheaza in realitate varstele, etapele in care s-a cladit prezentul, varste de neclintit si vesnice.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Varstele patriei (hard-cover)

  • 21.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Emil Manu
An publicare 1967
Editura Militara
Limba romana
Numar pagini 766
Stare buna