Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Vechiul Regim si Revolutia
Tocqueville, autorul cartii Vechiul Regim si Revolutia, este azi unul dintre autorii cei mai cititi, cei mai citati, cei mai influenti, el devenind principalul interlocutor al celor care vor sa inteleaga prezentul. Pentru orice sociolog sintagma "Vechiul Regim si Revolutia" este indisolubil legata de numele lui Alexis de Tocqueville. Cartea de fata se constituie intr-o excelenta analiza a cauzelor Revolutiei franceze de la 1789, care demonstreaza continuitatea de esenta intre Vechiul Regim al monarhiei absolutiste franceze si regimurile revolutionare instaurate dupa anul 1789.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Vechiul Regim si Revolutia

  • 67.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Alexis de Tocqueville
An publicare 2000
Editura Nemira
Limba romana
Numar pagini 251
Stare foarte buna