Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Velerim si Veler Doamne (1963)

Prin 1925, dupa ce preluase conducerea Teatrului Popular, Victor Ion Popa putea fi deseori vazut, la orele 2 sau 3 noaptea, cu bidineaua in mana, zugravind in foaierul acestui teatru decorurile ale caror schite le elaborase el insusi pentru o piesa pe care el insusi o traduseses si pe care tot el o punea in scena.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Velerim si Veler Doamne (1963)

  • 8.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Victor Ion Popa
An publicare 1963
Colectie B.P.T.
Editura pentru Literatura
Limba romana
Numar pagini 291
Stare buna