Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Viata cotidiana ca spectacol
Descrierea fina si analiza aprofundata a interactiunilor din cartea lui Erving Goffman, Viata cotidiana ca spectacol, concentreaza intr-un mod foarte original unele dintre principalele orientari din sociologia contemporana - etnometodologia, fenomenologia sociologica, structuralismul, interactionismul simbolic - si deschide perspective fecunde in domeniul stiintelor comunicarii. Sociolog si scriitor american, Erving Goffman, nascut in anul 1922 in Canada, isi obtine masteratul in discipline umaniste la Universitatea din Chicago in anul 1949, iar doctoratul, in 1953.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Viata cotidiana ca spectacol

  • 45.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Erving Goffman
An publicare 2003
Editura Comunicare.ro
Limba romana
Numar pagini 280
Stare foarte buna