Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Viata lui Iisus povestita pentru copii
Cartea Viata lui Iisus povestita pentru copii, editie ingrijita de Ana Maria Zabava, bogat ilustrata, tiparita de editura Paralela 45 se bucura de un succes insemnat pe piata, fiind o lectura interesanta, captivanta, frumoasa si apreciata de tot mai multe persoane. Din sumar: Magii de la Rasarit, Buna Vestire, Nasterea lui Iisus, Cina cea de Taina, Euharistia, Pescuitul miraculos, Fuga in Egipt, Duhul Sfant, Intrarea in Ierusalim, Invierea lui Lazar.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Viata lui Iisus povestita pentru copii

  • 15.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 2009
Editura Paralela 45
Limba romana
Numar pagini 70
Stare foarte buna