Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Viata pe un peron (Octavian Paler)

Viata pe un peron (Octavian Paler), editia a II-a. Cartea lui Paler este despre sensul vietii, despre rolul jucat de fiecare intr-o anumita perioada a vietii, o carte cu metafore si cugetsri filosofice, un roman care se adreseaza tuturor. Scrisa sub forma unui jurnal presarat cu amintiri, cartea lui Paler este poate cea mai cunoscuta si mai apreciata dintre lucrarile sale.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Viata pe un peron (Octavian Paler)

  • 17.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Octavian Paler
An publicare 1991
Editura Albatros
Limba romana
Numar pagini 276
Stare foarte buna