Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Vibratiile sistemelor elastice
Din sumarul lucrarii Vibratiile sistemelor elastice, o carte cu numeroase figuri in text: Ecuatii de miscare, Vibratiile grinzilor continue, Ecuatia celor trei rotiri, Vibratiile cadrelor, Metodele Picard si Hadamard, Metode variationale.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Vibratiile sistemelor elastice

  • 29.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Bagnaru Dan Sabin Rizescu Dumitru Bolcu
An publicare 1997
Editura Didactica si Pedagogica
Limba romana
Numar pagini 171
Stare foarte buna