Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Voalul negru (Stefan Berciu)
Volumul Voalul negru (Stefan Berciu) este un supliment al Revistei Viata Militara si contine povestiri. "O sonerie prelunga, ramasa fara raspuns. Apoi o a doua, a treia si, in sfarsit, barbatul care tocmai iesea din camera de baie se repezi la telefon, ridicand precipitat receptorul. Alo! Domnul colonel inginer Titi Slave? intreba cu timiditate o femeie de la capatul celalalt al firului..."
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Voalul negru (Stefan Berciu)

  • 8.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Stefan Berciu
Editura Viata Militara
Limba romana
Numar pagini 30
Stare buna