Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Vom Punkt zur vierten Dimension (Geometrie fur jedermann)

Vom Punkt zur vierten Dimension (Geometrie fur jedermann), von Egmont Colerus: Die ganze Welt ist Geometrie, Probleme des Auges, Harmonische Punkte, Arten der Dreiecke, Uebergang zur Massgeometrie, Projektive Geometrie, Prinzip von Cavalieri, Gekruemmte Raume, Winkelfunktionen. In romaneste: De la punct, la a patra dimensiune.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Vom Punkt zur vierten Dimension (Geometrie fur jedermann)

  • 31.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Egmont Colerus
An publicare 1935
Editura Paul Zsolnay
Limba germana
Numar pagini 444
Stare foarte buna