Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Windows pentru incepatori (1999)
Windows pentru incepatori (1999) cu introducere in Windows 95, o carte de Richard Dungworth, Philippa Wingate. Din sumar: Dos, Windows si aplicatiile, Controlul unei ferestre, Paintbrush, Procesare de texte cu Write, Organizarea fisierelor, Explorarea aplicatiilor, Windows gadgets, Cum se cere ajutor, Utilizarea File Managerului.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Windows pentru incepatori (1999)

  • 22.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Richard Dungworth Philippa Wingate
An publicare 1999
Editura Aquila'93
Limba romana
Numar pagini 48
Stare buna