Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Ziar Scanteia 11 decembrie 1979
Ziar Scanteia 11 decembrie 1979 cuprinde un amplu reportaj cu privire la excelenta comportare a gimnastelor romance la Mondialele de Gimanstica de la Fort Worth. Sportivele noastre au realizant un prestigios bilant: sapte medalii, din care trei de aur, una de argint si trei de bronz. Protagoniste: Nadia Comaneci, Melita Ruehn, Emilia Eberle, Rodica Dunca, Dumitrita Turner si Marilena Vladarau, dar si Dan Grecu, medaliat cu argint la inele. Toate sub indrumarea excelentilor antrenori Marta si Bela Karoly.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Ziar Scanteia 11 decembrie 1979

  • 8.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 1979
Limba romana
Numar pagini 4
Stare buna