Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Ziarul Stiintelor si al calatoriilor 26 Octombrie 1926
Ziarul Stiintelor si al calatoriilor 26 Octombrie 1926, publicatie fondata de Luigi Cazzavillan, director Stelian Popescu. Anul XXX de aparitie, Nr. 44. Cuprinde, printre altele: Gustave le Bon-V.Dissescu, Paradisul dela Cintra-Euf.Palla, Motoarele cu aburi-Ing.N.Gane, Cooperatia astronomica-I.Ionescu Orion, Aerul explosiv-Sc.Dinescu, Un scafandru original-V.A.Lecca, Al doilea potop-Garret I.Serviss, O planta ce creste vazan cu ochii-Mosul, Despre capacitate si condensatori-Ing.Electro, Rubrica cititorilor-Redactia.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Ziarul Stiintelor si al calatoriilor 26 Octombrie 1926

  • 41.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 1926
Limba romana
Numar pagini 16
Stare satisfacatoare