Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Ziarul stiintelor si al calatoriilor Numar Special de Craciun (1926)
Ziarul stiintelor si al calatoriilor Numar Special de Craciun (1926) - Publicatie fondata de Luigi Cazzavillan, director Stelian Popescu. Anul XXX de aparitie, Nr. 52, din sumar: Originea obiectelor de Craciun - Mos Delamare, Stiati ca? - R.A.Kapp, In cautarea comorilor submarine - C.A.Dissescu, Pasarea fara aripi - A.V.Lecca, Noutati din aviatie - C.Orasanu, Umflarea pneurilor - V.Georgescu, Minunile instinctului la insecte - S.H. Fabre, Si stiinta rade - V.Georgescu Poiana.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Ziarul stiintelor si al calatoriilor Numar Special de Craciun (1926)

  • 60.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 1926
Limba romana
Numar pagini 16
Stare satisfacatoare