Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Zona interzisa (Whitley Strieber)
Cartea Zona interzisa (Whitley Strieber) este un horror in colectia Babel, o carte dedicata cu sinceritate batranului H.P. Lovecraft, o traducere in romaneste de Valentin Stoica. Zona interzisa este o portiune din jurul unui obiect extrem de energetic, in care in mod normal este imposibil si nici nu trebuie sa se patrunda. Dar odata ce s-a intrat, timpul, miscarea, toate evenimentele inceteaza, totul se schimba. In interiorul unei asemenea zone interzise salasluieste o stare dincolo de simpla vremelnicie, o situa?ie de haos, de dezordine absoluta.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Zona interzisa (Whitley Strieber)

  • 12.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Whitley Strieber
An publicare 1995
Colectie Babel
Editura Nemira
Limba romana
Numar pagini 326
Stare satisfacatoare