Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Zootehnie si alimentatia animalelor
Din sumarul cartii Zootehnie si alimentatia animalelor, o lucrare intocmita de Constantin Gavan: Sistematica zootehnica, Clasificarea raselor, Modificarile suferite de animale dupa domesticire, Conditia animalelor, Tipuri de alimentatie, Valoarea nutritiva a furajerelor, Starea de boala la animale, Tehnologia cresterii cabalinelor, Hibrizii equinelor.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Zootehnie si alimentatia animalelor

  • 44.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Constantin Gavan
An publicare 1999
Editura Reprografia Universitatii din Craiova
Limba romana
Numar pagini 322
Stare buna